icon

Rămâi conectat la știrile care contează, fii primul care află! Notificările sunt selectate de redacție pentru știrile cu adevărat importante!

Nu, mulțumesc
Mă abonez
Secțiuni
  • Ultima oră
  • Exclusiv
  • Sondaje de Opinie
  • Podcast
  • Alegeri 2025
  • Economie
  • Politică
  • Actualitate
  • Internațional
  • Sport
  • Sănătate
  • Educație
  • Mediu
  • Știință IT&C
  • Arte & Lifestyle
  • Opinii
Despre Noi
Contact
Politica de confidențialitate
Termeni și condiții
Parcurge rapid sumarul știrilor și vezi cum sunt tratate în diferite publicații!
  • Ultima oră
  • Exclusiv
    • Sondaje de Opinie
    • Podcast
    • Alegeri 2025
    • Economie
    • Politică
    • Actualitate
    • Internațional
    • Sport
    • Sănătate
    • Educație
    • Mediu
    • Știință IT&C
    • Arte & Lifestyle
    • Opinii
122 știri noi în ultimele 24 de ore
  1. Acasă
  2. Știință IT&C
12 martie 15:28

Profesorii de la Universitatea 'Dunărea de Jos' Galați au inventat o pâine echilibrată nutrițional în proteine, adresându-se în special consumatorilor cu venituri mici.

Petru Nicolaescu
main event image
Știință IT&C
Facebook: Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați
Procedeul inovator dezvoltat de profesorii Floricel Cercel, Petru Alexe și Romulus Marian Burluc are ca scop obținerea unei pâini echilibrate nutrițional în proteine, conform recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății. Acest tip de pâine ar putea reprezenta o opțiune pentru populația săracă, având un conținut optim în aminoacizi esențiali.

SURSE

sursa imagine
Wall-street
Pâine cu aspect și proprietăți de carne, brevetată de Universitatea "Dunărea de Jos"
sursa imagine
G4Media
Pâine proteică inventată la Universitatea Dunărea de Jos: Este ca și cum ai mânca pâine cu friptură / Friptura nu se vede dar se simte
sursa imagine
Romania TV
Cercetătorii români au brevetat la OSIM "pâinea cu friptură": "Nu se vede carnea, dar se simte"
sursa imagine
DCNews
Pâinea cu friptură, inventată de cercetătorii din Galați. "Ar putea reprezenta o opțiune pentru populația săracă"
sursa imagine
Antena3
Cercetătorii români au inventat pâinea cu friptură: "Carnea nu se vede, dar se simte" | OSIM a brevetat pâinea proteică
sursa imagine
Mediafax
Cercetătorii de la UDJ Galaţi au inventat pâinea cu friptură: Carnea nu se vede, dar se simte
sursa imagine
Adevarul
Pâinea cu gust de friptură, inovația unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați
app preview
Feed personalizat de știri, căutare cu Inteligență Artificială și notificări într-o experiență mai interactivă.
app preview app preview
Universitatea Dunărea de Jos Galați pâinea cu friptura salarii profesori profesori cercetători Organizația Mondială a Sănătății OMS

Recomandările redacției

main event image
Economie
acum 8 ore

Footprints AI a lansat un AI Copilot pentru retailul fizic, analizând tranzacții pentru a oferi insight-uri despre consumatori și optimizând strategii comerciale

Surse
imagine sursa
app preview
Feed personalizat de știri, căutare cu Inteligență Artificială și notificări într-o experiență mai interactivă.
app preview
app store badge google play badge
  • Ultima oră
  • Exclusiv
  • Sondaje de Opinie
  • Podcast
  • Alegeri 2025
  • Economie
  • Politică
  • Actualitate
  • Internațional
  • Sport
  • Sănătate
  • Educație
  • Mediu
  • Știință IT&C
  • Arte & Lifestyle
  • Opinii
  • Despre Noi
  • Contact
Politica de confidențialitate
Politica de cookies
Termeni și condiții
Licențe open source
Toate drepturile rezervate Strategic Media Team SRL

Tehnologie in parteneriat cu

anpc-sal anpc-sol