icon

Rămâi conectat la știrile care contează, fii primul care află! Notificările sunt selectate de redacție pentru știrile cu adevărat importante!

Nu, mulțumesc
Mă abonez
search icon
search icon
Flag Arrow Down
Română
Română
Magyar
Magyar
English
English
Français
Français
Deutsch
Deutsch
Italiano
Italiano
Español
Español
Русский
Русский
日本語
日本語
中国人
中国人

Modifică limba

arrow down
  • Română
    Română
  • Magyar
    Magyar
  • English
    English
  • Français
    Français
  • Deutsch
    Deutsch
  • Italiano
    Italiano
  • Español
    Español
  • Русский
    Русский
  • 日本語
    日本語
  • 中国人
    中国人
Secțiuni
  • Ultima oră
  • Exclusiv
  • Sondaje INSCOP
  • Podcast
  • Alegeri 2025
  • Economie
  • Politică
  • Actualitate
  • Internațional
  • Sport
  • Sănătate
  • Educație
  • Mediu
  • Știință IT&C
  • Arte & Lifestyle
  • Opinii
Despre Noi
Contact
Politica de confidențialitate
Termeni și condiții
Parcurge rapid sumarul știrilor și vezi cum sunt tratate în diferite publicații!
  • Ultima oră
  • Exclusiv
    • Sondaje INSCOP
    • Podcast
    • Alegeri 2025
    • Economie
    • Politică
    • Actualitate
    • Internațional
    • Sport
    • Sănătate
    • Educație
    • Mediu
    • Știință IT&C
    • Arte & Lifestyle
    • Opinii
174 știri noi în ultimele 24 de ore
  1. Acasă
  2. Știință IT&C
12 martie 15:28

Profesorii de la Universitatea 'Dunărea de Jos' Galați au inventat o pâine echilibrată nutrițional în proteine, adresându-se în special consumatorilor cu venituri mici.

Petru Nicolaescu
main event image
Știință IT&C
Facebook: Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați
Procedeul inovator dezvoltat de profesorii Floricel Cercel, Petru Alexe și Romulus Marian Burluc are ca scop obținerea unei pâini echilibrate nutrițional în proteine, conform recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății. Acest tip de pâine ar putea reprezenta o opțiune pentru populația săracă, având un conținut optim în aminoacizi esențiali.

Surse

sursa imagine
Wall-street
Pâine cu aspect și proprietăți de carne, brevetată de Universitatea "Dunărea de Jos"
sursa imagine
G4Media
Pâine proteică inventată la Universitatea Dunărea de Jos: Este ca și cum ai mânca pâine cu friptură / Friptura nu se vede dar se simte
sursa imagine
Romania TV
Cercetătorii români au brevetat la OSIM "pâinea cu friptură": "Nu se vede carnea, dar se simte"
sursa imagine
DCNews
Pâinea cu friptură, inventată de cercetătorii din Galați. "Ar putea reprezenta o opțiune pentru populația săracă"
sursa imagine
Antena3
Cercetătorii români au inventat pâinea cu friptură: "Carnea nu se vede, dar se simte" | OSIM a brevetat pâinea proteică
sursa imagine
Mediafax
Cercetătorii de la UDJ Galaţi au inventat pâinea cu friptură: Carnea nu se vede, dar se simte
sursa imagine
Adevarul
Pâinea cu gust de friptură, inovația unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați
app preview
Feed personalizat de știri, căutare cu Inteligență Artificială și notificări într-o experiență mai interactivă.
app preview app preview
salarii profesori profesori cercetători Organizația Mondială a Sănătății OMS
app preview
Feed personalizat de știri, căutare cu Inteligență Artificială și notificări într-o experiență mai interactivă.
app preview
app store badge google play badge
  • Ultima oră
  • Exclusiv
  • Sondaje INSCOP
  • Podcast
  • Alegeri 2025
  • Economie
  • Politică
  • Actualitate
  • Internațional
  • Sport
  • Sănătate
  • Educație
  • Mediu
  • Știință IT&C
  • Arte & Lifestyle
  • Opinii
  • Despre Noi
  • Contact
Politica de confidențialitate
Politica de cookies
Termeni și condiții
Licențe open source
Toate drepturile rezervate Strategic Media Team SRL

Tehnologie in parteneriat cu

anpc-sal anpc-sol