icon

Rămâi conectat la știrile care contează, fii primul care află! Notificările sunt selectate de redacție pentru știrile cu adevărat importante!

Nu, mulțumesc
Mă abonez
search icon
search icon
Flag Arrow Down
Română
Română
Magyar
Magyar
English
English
Français
Français
Deutsch
Deutsch
Italiano
Italiano
Español
Español
Русский
Русский
日本語
日本語
中国人
中国人

Modifică limba

arrow down
  • Română
    Română
  • Magyar
    Magyar
  • English
    English
  • Français
    Français
  • Deutsch
    Deutsch
  • Italiano
    Italiano
  • Español
    Español
  • Русский
    Русский
  • 日本語
    日本語
  • 中国人
    中国人
Secțiuni
  • Ultima oră
  • Exclusiv
  • Sondaje INSCOP
  • Podcast
  • Diaspora
  • Republica Moldova
  • Politică
  • Economie
  • Actualitate
  • Internațional
  • Sport
  • Sănătate
  • Educație
  • Știință IT&C
  • Arte & Lifestyle
  • Opinii
Despre Noi
Contact
Politica de confidențialitate
Termeni și condiții
Parcurge rapid sumarul știrilor și vezi cum sunt tratate în diferite publicații!
  • Ultima oră
  • Exclusiv
    • Sondaje INSCOP
    • Podcast
    • Diaspora
    • Republica Moldova
    • Politică
    • Economie
    • Actualitate
    • Internațional
    • Sport
    • Sănătate
    • Educație
    • Știință IT&C
    • Arte & Lifestyle
    • Opinii
67 știri noi în ultimele 24 de ore
  1. Acasă
  2. Știință IT&C
4 septembrie 12:27

Schimbările climatice afectează producția de cacao, determinând companiile să caute alternative, cum ar fi cultivarea cacao din culturi de celule.

Irina Balcu
whatsapp
facebook
linkedin
x
copy-link copy-link
main event image
Știință IT&C
Foto Pixabay
Schimbările climatice amenință pădurile tropicale în care cresc arborii de cacao, afectând producția mondială de ciocolată. Companiile explorează metode alternative, cum ar fi cultivarea cacao din culturi de celule, pentru a răspunde cererii tot mai mari de ciocolată. De asemenea, se fac eforturi pentru a face culturile de cacao mai rezistente la schimbările climatice.

Surse

sursa imagine
Newsweek
Ciocolata, pe cale de dispariție? Care e problema boabelor de cacao? Soluția specialiștilor | Newsweek Romania
sursa imagine
Forbes
Viitorul industriei ciocolatei ar putea depinde de cultivarea boabelor de cacao în laborator
Wall-Street
Arborii de cacao, în pericol din cauza schimbărilor climatice. Cum arată ciocolata din boabe de laborator

ȘTIRI PE ACELEAȘI SUBIECTE

event image
Internațional
Temperaturile ridicate din UE afectează recolta de porumb, iar importurile vor atinge niveluri record în sezonul 2025-2026
app preview
Feed personalizat de știri, căutare cu Inteligență Artificială și notificări într-o experiență mai interactivă.
app preview app preview
cacao ciocolata schimbari climatice laborator

Informat Moldova

main event image
Republica Moldova
acum 8 ore

Partidul 'Moldova Mare', condus de Victoria Furtună, a fost înregistrat de CEC pentru alegerile din 28 septembrie, dar riscă revocarea dacă nu respectă legislația

Surse
imagine sursa
imagine sursa
imagine sursa

Informat Diaspora

main event image
Diaspora
acum 8 ore

O româncă din Germania a devenit virală pe TikTok, dezvăluind că adevărata problemă pentru emigranți este infrastructura slabă de internet, nu limba sau munca

Surse
imagine sursa

Recomandările redacției

main event image
Exclusiv
acum 9 ore
Conținut exclusiv

IT News Review by Control F5 Software: Chatboții pot fi manipulați prin lingușire și presiune

app preview
Feed personalizat de știri, căutare cu Inteligență Artificială și notificări într-o experiență mai interactivă.
app preview
app store badge google play badge
  • Ultima oră
  • Exclusiv
  • Sondaje INSCOP
  • Podcast
  • Diaspora
  • Republica Moldova
  • Politică
  • Economie
  • Actualitate
  • Internațional
  • Sport
  • Sănătate
  • Educație
  • Știință IT&C
  • Arte & Lifestyle
  • Opinii
  • Despre Noi
  • Contact
Politica de confidențialitate
Politica de cookies
Termeni și condiții
Licențe open source
Toate drepturile rezervate Strategic Media Team SRL

Tehnologie in parteneriat cu

anpc-sal anpc-sol