Funcția de memorie îmbunătățită permite chatbot-ului să rețină detalii din conversații anterioare, facilitând interacțiuni mai personalizate. Deși disponibilitatea este globală, utilizatorii conturilor gratuite beneficiază de o capacitate mai limitată de memorare. Opțiunea de a dezactiva această memorie este disponibilă în setările de personalizare.
Surse
Ultimele știri
16:16
Macron critică Israelul la ONU și avertizează asupra „legii junglei”
16:06
Vameșii români au format prima echipă de combatere a contrabandei, după un stagiu de pregătire organizat în Portul Miami
15:59
Rusia a lansat un atac masiv cu drone asupra Kievului / Cel puțin două persoane au murit, iar 22 au fost rănite
15:54
Ce motive a invocat Cristina Chiriac când a cerut ÎCCJ urgentarea strămutării dosarului de la Craiova
15:48
Parchetul General a trimis în judecată un bărbat acuzat că a instigat la violențe împotriva magistraților pe Facebook
Vezi mai multe știri