11 12月 04:00

ニュース
Pexels/ Craig Dennis
<p>国家衛生獣医・食品安全局(ANSVSA)は、動物由来食品の購入と取り扱いに関する勧告を発表し、最適な状態で保管することの重要性を強調した。また、家庭で豚を屠殺する際の獣医師による健康診断の必要性や、豚肉のトリヒネラ属菌検査の必要性も強調している。獣医師による健康診断を受けずに豚肉を販売することは処罰の対象となり、消費者は認可された場所でのみ食品を購入するよう勧告されている。
情報源

Recomandările ANSVSA pentru consumatori în perioada Sărbătorilor: Porcul poate fi tăiat doar sub control sanitar-veterinar

Recomandări ANSVSA pentru consumatori, de sărbători/ În gospodărie, porcul poate fi tăiat doar sub control sanitar-veterinar - B1TV.ro

Porcul de Crăciun, la control. Mesajul inspectorilor sanitar-veterinari către populație. Amenzile ajung la 40.000 de lei

Recomandări ANSVSA pentru consumatori, de sărbători. Cum să cumperi carnea de Crăciun. În gospodărie, porcul poate fi tăiat doar sub control sanitar-veterinar/ Amenzi de până la 40.000 de lei pentru vânzarea cărnii neverificate

Recomandări ANSVSA pentru consumatori, de sărbători/ În gospodărie, porcul poate fi tăiat doar sub control sanitar-veterinar/ Amenzi de până la 40.000 de lei pentru vânzarea cărnii neverificate/ Sfaturi pentru cumpărături în pieţe şi târguri

Comunicat de presă - ANSVSA

Ce amenzi uriașe riscă românii care vând ilegal carne de porc. ANSVSA trage un semnal de alarmă! - B1TV.ro