Parcurge rapid sumarul știrilor și vezi cum sunt tratate în diferite publicații!
90 știri noi în ultimele 24 de ore
12 martie 15:28

Profesorii de la Universitatea 'Dunărea de Jos' Galați au inventat o pâine echilibrată nutrițional în proteine, adresându-se în special consumatorilor cu venituri mici.

Redactor: Petru Nicolaescu
main event image
Știință IT&C
Facebook: Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați
Procedeul inovator dezvoltat de profesorii Floricel Cercel, Petru Alexe și Romulus Marian Burluc are ca scop obținerea unei pâini echilibrate nutrițional în proteine, conform recomandărilor Organizației Mondiale a Sănătății. Acest tip de pâine ar putea reprezenta o opțiune pentru populația săracă, având un conținut optim în aminoacizi esențiali.

SURSE

Wall-street
Pâine cu aspect și proprietăți de carne, brevetată de Universitatea "Dunărea de Jos"
G4Media
Pâine proteică inventată la Universitatea Dunărea de Jos: Este ca și cum ai mânca pâine cu friptură / Friptura nu se vede dar se simte
Romania TV
Cercetătorii români au brevetat la OSIM "pâinea cu friptură": "Nu se vede carnea, dar se simte"
DCNews
Pâinea cu friptură, inventată de cercetătorii din Galați. "Ar putea reprezenta o opțiune pentru populația săracă"
Antena3
Cercetătorii români au inventat pâinea cu friptură: "Carnea nu se vede, dar se simte" | OSIM a brevetat pâinea proteică
Mediafax
Cercetătorii de la UDJ Galaţi au inventat pâinea cu friptură: Carnea nu se vede, dar se simte
Adevarul
Pâinea cu gust de friptură, inovația unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați
Descarcă cea mai avansată aplicație de știri din România!
Feed personalizat de știri și notificări într-o experiență mai interactivă.