luni 17:05
Alimentele pe bază de soia conțin izoflavone, care pot avea efecte nocive. Autoritățile franceze recomandă evitarea acestora în alimentația colectivă.
Sanziana Georgescu

Internațional
sursa foto: pexels.com
Autoritățile sanitare din Franța au emis un avertisment privind consumul alimentelor pe bază de soia, subliniind că acestea conțin izoflavone, compuși vegetali asemănători hormonilor feminini. Aceste substanțe ar putea avea efecte negative asupra sănătății, motiv pentru care se recomandă ca alimentele pe bază de soia să nu fie incluse în alimentația colectivă. Avertismentul a fost raportat de agenția AFP.
SURSE

Autoritățile sanitare din Franța recomandă evitarea produselor din soia din alimentația colectivă

Autoritățile sanitare din Franța recomandă evitarea produselor din soia în alimentația colectivă

Alimentele pe bază de soia nu trebuie servite grupurilor de oameni. Agenția de Securitate Sanitară din Franța: conțin substanțe cu efecte potențial dăunătoare pentru sănătate